Autor |
Isobel ''Izzie'' Collins |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2013 20:46 |
|
|
Isobel "Izzie'' Collins
[center]Katherine Heigl
Pełniona funkcja: Chirurgia ogólna
Opis: Urodzona w rodzinie lekarzy, więc nikogo nie dziwiło to, że młoda Isobel również wybierze się na medycynę- nepotyzm. Miała zwykłe, szare dzieciństwo, w którym była dziewczynką zaniedbywaną przez rodziców, zawsze praca była ważniejsza niż sama ona. W końcu doszło do tego, że matka zachorowała i umarła zaś ojciec ułożył sobie życie z całkiem inną kobietą. Panna Collins jako opuszczona piętnastolatka wylądowała u swoich dziadków. Żeby stać było ją na studia musiała wykorzystać swój atut- czyli urodę i ciało. Zgodziła się na sesję w bieliźnie, co dało jej fundusz na spłacenie kredytu na studia, dzięki czemu wyszła na zero. Swoją karierę na samym początku kierowała w stronę chirurgi dziecięcej, ale w czasie swojej rezydentury zmarła mała dziewczynka, której obiecała, że wyzdrowieje. Od tego momentu postanowiła przejść na chirurgię ogólną i wypadkową, gdzie spełniała się w 100%.
|
|
Autor |
RE: Isobel ''Izzie'' Collins |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2013 20:49 |
|
|
Isobel?
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2013 20:56 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Isobel?
Tak, Isobel.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-02-2013 21:44 |
|
|
A czy Isobel jest na tyle kompetentna by przeprowadzić zabieg potocznie zwany lewatywą?
Tak sobie myślę, że w trakcie wyprawy nasze postacie będą narażone na stres, nieregularne odżywianie, nowe potrawy, choroby egzotyczne, co może niekorzystnie wpłynąć na ich układy trawienne.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 02-02-2013 21:44 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-02-2013 10:57 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
A czy Isobel jest na tyle kompetentna by przeprowadzić zabieg potocznie zwany lewatywą?
Tak sobie myślę, że w trakcie wyprawy nasze postacie będą narażone na stres, nieregularne odżywianie, nowe potrawy, choroby egzotyczne, co może niekorzystnie wpłynąć na ich układy trawienne.
Drogi Mateuszu!
Piszę do Ciebie w związku z tym, aby odpowiedzieć na twój komentarz. Rozumiem doskonale, że postacie mogą być narażone na niepotrzebny stres, nieregularne odżywanie, nowe potrawy, choroby egzotyczne, co faktycznie może niekorzystnie wpłynąć na ich układ trawienny i to wszystko jest jak najbardziej na miejscu. W końcu nie wiemy co tak naprawdę nas czeka. I jestem skłonna zaznaczyć, iż Izzy doskonale opanowała umiejętność robienia lewatywy, mogę nawet wziąć rekomendację od Arctica, gdybyś nie chciał uwierzyć mi na moje słowo.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 03-02-2013 12:27 |
|
|
Na jakiej podstawie Arctic wypisuje zaświadczenia o doskonałości w sztuce robienia lewatywy? Czy zdaje się z tego jakiś specjalny egzamin?
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 03-02-2013 12:27 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-02-2013 13:46 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Na jakiej podstawie Arctic wypisuje zaświadczenia o doskonałości w sztuce robienia lewatywy? Czy zdaje się z tego jakiś specjalny egzamin?
Sztuka robienia idealnej lewatywy jest jedną z najbardziej strzeżonych tajemnic. Niewielu jest ludzi, którzy posiadają tę wiedzę i mają w tej dziedzinie tytuł Mistrza.
Mogę potwierdzić, że April ma jako takie pojęcie o robieniu lewatyw, także bez obaw kamraci!
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|